Nervoza u Panatinaikosu – Lesor se prepirao sa Slukasom VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2023, 09:35

Nervoza u Panatinaikosu – Lesor se prepirao sa Slukasom VIDEO

Francuski centar Matijas Lesor usred utakmice sa Olimpijakosom ustao je sa svog mesta, prišao Slukasu i nervozno krenuo da mu objašnjava.

Njihova prepirka dešavala se iza leđa trenera Ergina Atamana koji je pratio dešavanja sa terena gde je Olimpijakso držao "Zelenima" čas košarke.

Grčki mediji su izdvolili ovaj detalj kao pokazatelj da u ekipi Panatinaikosa, možda, neki odnosi među igračima ne stoje baš najbolje. Doduše, "ispad" Lespra može se tumačiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao trenutak nervoze u trenucima nemoći protiv večitog rivala.

Na snimku koji se pojavio, vidi se kako Francuz ustaje, prilazi Slukasu i obraća mu se, dok ovaj sedi i, čini se makar na prvi pogled, ne pokazuje da ga je bilo šta što mu je Francuz govorio preterano dotaklo.

Brzo se Francuz vratio na svoje mesto, pošto je završio "dijalog" sa još jednim novajlijom u timu.

Nervoza je bila više nego očigledna među igračima Panatinaikosa pošto su nadigrani i poniženi od večitog rivala u finalu Superkupa Grčke u kojem su dopustili da im tim iz Pireja servira seriju 27:0 u prvom poluvremenu.

Takmičenje u Evroligi PAO kreće protiv istog rivala pred svojim navijačima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.