Neroazuri tužni - Argentinac ostaje u Madridu!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neroazuri" tužni - Argentinac ostaje u Madridu!

Trener produžio ugovor sa "Kolčonjerosima".

Dijego Simeone je stavio tačku na spekulacije oko ostanka na "Vanda Metropolitano" - "Ćolo" produžuje ugovor sa Atletikom do 2021. godine.

Sestra i agent igrača Natalija je po navodima španskog Diario AS postigla dogovor sa čelnicima "Jorgandžija" i obezbedila unosan produžetak saradnje svom bratu/klijentu.

Argentinski stručnjak će dobiti povišicu, sadašnji ugovor mu je bio oko 22 miliona evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što ga je činilo trenutno trećim najplaćenijem treneru na svetu.

Četrdesetosmogodišnji Simeone je preuzeo madridski klub na polovini 2011/12 sezone od Grehorio Manzana.

Atletiko se trenutno nalazi u neverovatnoj formi - već sedamnaest mečeva ne znaju za poraz u LaLigi, trenutno su na drugom mestu, Barselona im beži pet bodova.

U Ligi šampiona se sastaju sa italijanskim Juventusom, prvi meč se igra u Madridu i na rasporedu je 20. februara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.