Nerlinger: Breno će zablistati u dresu Bajerna

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nerlinger: Breno će zablistati u dresu Bajerna

Brazilski fudbaler Breno, koji je pre tri meseca bio u pritvoru zbog sumnje da je zapalio sopstvenu kuću, neće napustiti Bajern u zimskom prelaznom roku, rekao je sportski direktor minhenskog tima Kristijan Nerlinger.

"Nema dileme, on ostaja naš igrač. Verujem da Brenovo vreme tek dolazi. Ubeđen sam da će Brazilac biti veoma uspešan i da će ostaviti trag u Bajernu", kazao je Nerlinger nemačkim medijima.

Breno je osumnjičen da je izazivanjem požara želeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzme novac od osiguranja, ali je kasnije pušten da se brani sa slobode.

Brazilac je nedavno opet počeo da trenira sa ekipom, ali će priliku da zaigra verovatno dobiti tek u prolećnom delu sezone.

Breno je u Bajern došao pre tri godine iz Sao Paula, ali još se nije izborio za status prvotimca u minhenskoj ekipi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.