Neredi u Novom Pazaru

Izvor: B92, 23.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neredi u Novom Pazaru



Navijači Novog Pazara napali su u svom gradu igrače i upravu Bežanije posle utakmice ove dve ekipe u 27. kolu Druge lige grupa Srbija.

Policija nije izdala saopštenje, a sportski direktor Novog Pazara Ismet Kačar rekao je agenciji Beta da je utakmica, koja se završila 1:1, protekla mirno i sportski, ali da je jedan igrač Bežanije posle meča opsovao redara i da je tada izbio sukob.

"On je otišao do dela gde su kamere i redari i opsovao mu 'tursku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << majku', nakon čega je došlo do gurkanja i čarki. Tada su na stadion iz restorana došli navijači i potukli se sa igračima i upravom Bežanije", rekao je Kačar Beti.

On je dodao da je snimatelju televizije Jedinstvo polomljena kamera i oduzeta traka, kao i da je kamenovan autobus gostujućih igrača.

Novi Pazar mora da igra utakmice bez publike zbog incidenata, u kojima su navijači ovog kluba učestvovali u Nišu prošlog meseca.

"Ne pada mi na pamet da pravdam bilo koga. Apsolutno osuđujem ovaj talas nasilja koji je uhvatio navijače širom zemlje. A želim samo da podsetim su naši kadeti dobili batine u Novom Sadu u sredu, a da je uprava našeg kluba jedva izvukla žive glave sa tribina", rekao je Kačar.

"Stvarno mi je muka od svega šta se dešava kod nas. Svi ćute i beže pred ovom epidemijom. Sreća da danas niko nije ozbiljnije povređen. Pitam se vredi li igrati kada se ovako nešto dešava", rekao je ogorčeni Kačar Beti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.