Nepristojan gest predsednika FS Hrvatske

Izvor: Vesti-online.com, 12.Nov.2010, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepristojan gest predsednika FS Hrvatske

Predsednika Hrvatskog fudbalskog saveza Vlatko Marković žestoko je opsovao je novinare koji su pokušali da od njega dobiju izjavu.

Predsednik hrvatske 'Kuće fudbala' Vlatko Marković je poznat kao temperamentan čovek, a ovaj put je iskazao i da nije bez mane.

"Pun mi je k... vas novinara! Slobodno to napišite da sam rekao", poručio je Marković kada su ga pozvali da da izjavu.

Markoviću ovo nije prvi skandal. On je u vreme najžešće izborne kampanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao da za vreme njegovog mandata nijedan igrač koji je gej neće moći da igra za reprezentaciju.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i lični prijatelj Mišela Platinija poznat je po brojnim skandalima, a ovaj sa novinarima bio je samo poslednji u nizu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nepristojan gest predsednika FS Hrvatske

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Nov.2010

Predsednika Hrvatskog fudbalskog saveza Vlatko Marković žestoko je opsovao je novinare koji su pokušali da od njega dobiju izjavu.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.