Nepravedno smo izgubili od Partizana, čemu ono?

Izvor: B92, 29.Okt.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nepravedno smo izgubili od Partizana, čemu ono?"

Trener fudbalera Borca iz Čačka Igor Spasić ocenio je da je njegova ekipa večeras nepravedno izgubila od Partizana 1:2 u utakmici 15. kola Superlige.

Sudija Novica Anđelovski je po njegovom mišljenju neopravdano produžio utakmicu za sedam minuta što su igrači Partizana iskoristili i dali pobedonosni gol.

Borac je po rečima Spasića zaslužio bar bod.

"Mogu da budem nezadovoljan jer je sudija produžio utakmicu, ali igra se dok sudija ne svira kraj. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovo fudbalu uopšte nije potrebno, da se ničim izazvano produži utakmica sedam minuta. Partizan je uzeo bodove, došao je po njih. Predstavili smo se u dobrom svetlu", rekao je Spasić posle utakmice televiziji Arena Sport.

Partizan je u Čačku poveo golom Leandrea Tavambe u 59. minutu, izjednačenje Borcu je doneo Mateus Lima Kruz u 70, a pobedu crno-belima Zoran Tošić u sedmom minutu nadoknade vremena. Utakmica je prethodno produžena pet minuta.

"Po šansama koje smo imali, Partizan jeste promašio penal, ali najrealnije je bilo da na kraju ostane nerešeno. Žao mi je ovih momaka koji su odigrali zaista dobro. Na kraju se sve završilo možda onako kako je nepravedno", naveo je trener Borca.

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa ušla u problem jer nije iskoristila brojne šanse.

"Borac nije toliko loš koliko se misli. Znao sam da će da bude teška utakmica, teren nije lak za igru. Bilo je teško, imali smo mnogo šansi, nismo ih iskoristili i ušli smo u problem", naveo je trener crno-belih.

Partizan je drugi na tabeli sa 36 bodova, a Borac je poslednji sa sedam bodova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.