Neozbiljno – Napoli zaboravio Macarija, morao da se vrati taksijem VIDEO

Izvor: B92, 24.Dec.2023, 16:39

Neozbiljno – Napoli zaboravio Macarija, morao da se vrati taksijem VIDEO

Ne ide Napoliju ove sezone, već je izvesno da neće odbraniti osvojeni "Skudeto", a posle novog poraza u Seriji A tema je podsmeha zbog ozbiljnog propusta.

Naime, nakon poraza od Rome u prestonici, izgleda da je ekspedicija iz Napulja bila toliko indisponirana da je klupski autobus sa "Olimpika" otišao bez trenera Valtera Macarija.

I što je najcrnje, to niko nije ni primetio!

Macariju nije preostalo ništa drugo nego da se kući vrati – taksijem.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Italijanski mediji prenose da je iskusni stručnjak ostao nešto duže na stadionu u razgovoru sa novinarima, kojima je objašnjavao razloge poraza od "vučice".

Zbog neozbiljnosti bilo koga iz tima da na vreme primeti da nema glavnog trenera u autobusu, Macari je morao da 230 kilometara, koliko iznosi razdaljina između dva grada, pređe u razgovoru sa taksistom umesto da svojim saradnicima.

Napoli posle 17 kola Serije A ima 28 bodova i nalazi se na sedmom mestu na tabeli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.