Neosvojiva tvrđava: Mesi stiže na jedino mesto gde još nije postigao gol

Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neosvojiva tvrđava: Mesi stiže na jedino mesto gde još nije postigao gol

Argentinac postigao golove na 62 stadiona, ali u Gran Kanariji još ne

Lionela Mesija ne možeš da zaustaviš, možeš samo da probaš to da učiniš. Neverovatni Argentinac u nedelju stiže na jedinom mesto gde još nije postigao gol protiv svih aktuelnih španskih prvoligaških timova, a to je stadion Gran Kanarija – dom Las Palmasa.

Naravno, mora se reći da je Mesi tu do sada igrao samo jednom i to prošle sezone, kada je Barselona slavila sa 2:1 golovima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Suareza i Nejmara.

Svi drugi timovi koji u ovom trenutku igraju u Primeri su u jednom trenutku bili žrtve majstora ove igre, a tu listu bi mogli da produže i brojni drugoligaši, koji su svremena na vreme svraćali u elitni rang.

KVOTE ZA UTAKMICU LAS PALMAS - BARSELONA

Kada se sve sabere, Mesi je u Španiji od sezone 2005/2006. posigao golove protiv 69 različitih timova, na ukupno 62 stadiona.

Argentinac je 288 golova postigao na Kamp Nou, a na gostovanjima ih je najviše dao Real Madridu na Bernabeuu (14), potom slede Visente Kalderon (Atletiko Madrid) sa 13 i Rijazor (Deportivo) 10. Od “zvučnijih” prvoligaša najmanje je bio ubojit protiv Sosijedada i Viljareala, kojima je u gostima do sada dao po četiri gola.

TOP 20 GOSTOVANJA LIONELA MESIJA:

Santijago Bernabeu (Real Madrid): 14

Visente Kalderon (Atletiko Madrid): 13

Rijazor (Deportivo La Korunja): 10

Mestalja (Valensija): 9

Valjekas (Rajo Valjekan): 8

Ramon Sančez Pishuan (Sevilja): 8

Alfonso Perez (Hetafe): 7

El Sadar (Osasuna): 7

El Sardinero (Rasing Santander): 7

Iberostar (Maljorka): 7

La Romareda (Saragoza): 7

La Rosaleda (Malaga) 7

Sijutad Valensija (Levante): 6

Huegos Mediteraneos (Almerija): 6

Seltik park (Seltik): 5

Ipurua (Eibar): 5

Anoeta (Real Sosijedad): 4

El Molinon (Hihon): 4

Estadio de la Keramika (Viljareal): 4

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.