Neobičan El Klasiko, ko će dočekati revanš!

Izvor: Mondo, 07.Feb.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan "El Klasiko", ko će dočekati revanš!

Ovoga puta u glavnim ulogama nisu bili Leo Mesi i Kristijano Ronaldo, kako smo navikli prethodnih godina, ali bilo je podjednako uzbudljivo...

Bez pobednika!

Prvi meč polufinala Kupa Kralja između Barselone i Real Madridazavršio se 1:1 (0:1), a nešto nezadovoljniji rezultatom biće "kraljevski klub" pošto nije iskoristio nekoliko odličnih kontri, ali i to da je Leo Mesi više od sat vremena meča gledao sa klupe.

"Nou Kamp" nije delovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toliko neustrašivo bez njega na terenu, Benzema je to osetio i asistirao Vaskezu za gol u 6. minutu, ali čim se podigao sa klupe - izjednačenje.

Lionel Mesi je samo ustao kako bi se zagrejao pred ulazak u igru što je "raspalilo" atmosferu na najvećem stadionu u Španiji, a momak koji ga je odmenio u startnoj postavi Malkom pogotkom u 57. minutu nagovestio je zbog čega ga je Barselona i dovela.

Posle stative koju je pogodio Luis Suarez, sačekao je loptu na desnoj strani i poslao ju je u mrežu, za gol koji će mnogima promeniti mišljenje o njemu.

Očekivalo se da će Barsa ulaskom Mesija "slomiti" Real, delovali su ozbiljnije i maštovitije na njihovoj polovini, ali Real se baš tada "probudio" u kontrama, kojih nije bilo mnogo u drugom poluvremenu, i imao je šansu utakmice preko Gareta Bejla.

Benzema je opet bio asistent, Bejl je mogao iz prve da šutira na prazan gol pošto je Ter Štegen istrčao, ali se Velšanin namestio na desnu nogu i bio izblokiran od strane Semeda.

Revanš je zakazan za 27. februar na "Santjago Bernabeuu" uz prenos na Arena Sport.

U drugom polufinalu sastaju se Betis i Valensija.

BARSELONA: Ter Štegen - Semedo, Pike, Lengle, Alba - Buskets, Rakitić (od 62. Vidal), Artur - Kutinjo (od 62. Mesi), Malkom (od 76. Alenja) i Suarez.

REAL MADRID: Navas - Karvahal - Varan, Ramos, Marselo - Ljorente (od 62. Kazemiro), Kros, Modrić - Vinisijus (od 62. Bejl), Vaskez (od 84. Asensio) i Benzema.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.