Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021, 15:29

Nenad Piksi Kovačević trener Kikinde

Novi izazov u karijeri bivšeg Zvezdinog veziste

Prvo mesto na vojvođanskom Istoku, plasman u Srpsku ligu, u njoj će Kikinda imati novog trenera. Jedan od najstarijih sprskih klubova, osnovan 1909, objavio je da u narednu sezonu ulazi jači za Nenada Kovačevića Piksija.

Bivši prvotimac Crvene zvezde i internacionalanc u Francuskoj promovisan je u šefa stručnog štaba, sa zadatkom da ambicioznu ekipu očuva u trećem rangu fudbala, možda u perspektivi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << napadne i Prvu ligu.

Kovačević je prethodni angažman imao u ulozi pomoćnog trenera Radničkog iz Sombora, a kao trener je radio još u Podunavcu iz Belegiša i Sopotu. Sad je na novom početku.

Podsetimo, Nenad Kovačević je 2017. okončao igračku karijeru. Ponikao je u Slogi iz rodnog Kraljeva, dokazivao se u ubskom Jedinstvu, Big Bulu iz Bačinaca, Budućnosti iz Banatskog Dvora, četiri godine je nosio dres Crvene zvezde, bio njen kapiten, da bi u inostranstvu najdublji trag ostavio u Lansu i Nimu, uz napomenu da je igrao još za Baku iz Azerbejdžana i rumunski Arad, a poslednji klub bio mu je Zemun.

Za reprezentaciju je odigrao 25 utakmica.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.