Nenad Adamović tri godine u Minsku

Izvor: B92, 01.Jul.2013, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Adamović tri godine u Minsku

Nenad Adamović novi je igrač Dinama iz Minska, ugovor je potpisan na tri godine.

Prošle godine igrač Hajduka iz Kule pominjan je kao moguće pojačanje Partizana, kluba u kojem je počeo karijeru.

Trećeplasirana ekipa beloruskog šampionata angažovala je Adamovića, a član tog kluba je i Čačanin Slobodan Simović.

"Adamović prelazi u Dinamo, a pregovaramo o uspostavljanju saradnje kojom bi naši talentovani igrači provedu neko vreme u kampu beloruskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba i tako budu i 'izlogu' i za najbolje ruske timove. Detalje te saradnje preciziraćemo za nekoliko dana, sada je prioritet transfer Adamovića," rekao je za Sportski žurnal Zoran Osmajić, predsednik kluba iz Kule.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nenad Adamović tri godine u Minsku

Izvor: B92, 01.Jul.2013

Nenad Adamović novi je igrač Dinama iz Minska, ugovor je potpisan na tri godine...Prošle godine igrač Hajduka iz Kule pominjan je kao moguće pojačanje Partizana, kluba u kojem je počeo karijeru...Trećeplasirana ekipa beloruskog šampionata angažovala je Adamovića, a član tog kluba je i Čačanin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.