Nemojte da palite baklje

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 19:59

"Nemojte da palite baklje"

Napoli se sprema da proslavi titulu prvaka Italije koju navijači ovoga kluba čekaju više od 30 godina, ali da ne mogu da proslave na Vezuvu.

Društvo koje se brine i upravlja parkom podno Vezuva izrazili su zabrinutost posle vesti da su navijači spremili slavlje podno ovog vulkana.

Oni će ako Napoli osvoji titulu u sledećem kolu, navijači su spremili da zapale baklju u čast italijanske zastave i tako proslave veliki uspeh svog kluba.

"Zadovoljni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo zbog uspeha Napolija koji će našoj regiji doneti čast i veliku radost ljudima. Ali, proslava mora da ostane u granicama odgovornog ponašanja“, rekao je upravnik parka Rafaele de Luka.

Napoli će osvojiti titulu ako u sledećem kolu pobedi ekipu Salernitane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.