Nemile scene u Pragu: Tuča engleskih huligana sa policijom FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 12.Okt.2019, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemile scene u Pragu: Tuča engleskih huligana sa policijom FOTO/VIDEO

Nemile scene viđene su u Pragu, kada se češka policija obračunala sa engleskim huliganima.

Engleski navijači su doputovali u Prag kako bi podržali svoj tim u borbi za EURO 2020. godine, ali su ipak imali i drugačije motive.

Nešto pred početak utakmice nekolicina ostrvskih hulagana krenula je da uniformisane policajce gađa flašama na jednom trgu u Pragu.

Policija je hitro reagovala, suzbila nerede i, kako je navedeno, uhapsila je 30 navijača, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je barem jedan navijač "Gordi albiona" prevezen u bolnicu zbog povreda.

Takođe se navodi da je policija koristila gumenu municiju i šok bombe, kao i da od jednog trenutka više nije marila da li su Englezi u tom gradu huligani ili obični navijači.

Engleska je poražena od Češke rezultatom 2:1, čime je pretrpela prvi poraz u kvalifikacijama za neko od najvećih takmičenja posle deset godina i zakomplikovala situaciju oko plasmana na EURO 2020.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Engleski navijači uhapšeni u Pragu, šok bombe kod Starog trga

Izvor: RTS, 12.Okt.2019

Uoči fudbalske utakmice Češke protiv Engleske za kvalifikacije Evro 2020, u kojoj je Češka pobedila sa 2:1, uhapšeno je 18 engleskih navijača. . Engleski navijači su bacali su flaše na policiju, dok su lokalni policajci...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.