Nemci objavili brojke, na ovu Zvezdinu NULU posebno upozoravaju!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020, 11:27

Nemci objavili brojke, na ovu Zvezdinu ''NULU'' posebno upozoravaju!

Pedantni Nemci uoči večerašnjeg meča izdvojili nekoliko važnih statističkih podataka.

Ekipa nemačkog Hofenhajma dočekaće večeras od 21 čas srpskog šampiona, Crvenu zvezdu, a na klupskom sajtu nemačkog bundesligaša velika pažnja posvećuje se ne samo predstojećoj utakmici, već i drugim bitnim detaljima, kako bi tamošnja javnost bila što bolje upoznata sa klubom sa ''Marakane''.

Pre nekoliko dana u Hofenhajmu su podsetili da je Zvezda nekadašnji prvak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrope i sveta, a danas su objavili i još nekoliko statističkih podataka, važnih za večerašnji dvoboj.

U nastavku pogledajte šta su sve u Hofenhajmu izdvojili, a na prvom mestu jeste Zvezdin učinak na gostovanjima u prethodnom nastupu u grupnoj fazi Lige Evrope.

''0 - Broj primljenih golova Crvene zvezde na tri gostovanja u UEFA Ligi Evrope 2017/18.





1 - Broj osvojenih titula u Kupu evropskih šampiona Crvenae zvezde. Njihov trijumf iz 1991. godine ostaje najveći uspeh u istoriji kluba.





2 - Broj golova koje je Munas Dabur postigao za RB Salcburg protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona 2018/19. Diadie Samaseku je takođe igrao u remiju 2-2 u avgustu 2018. godine.





3 - Koliko se puta Hofenhajm kvalifikovao za Evropu. Cilj im je da prvi put stignu u narednu rundu iz grupne faze, posle UEFA Lige Evrope 2017/18 i UEFA Lige šampiona 2018/19.





14 - Broj utakmica koje je Hofenhajm odigrao u Evropi. U svih 14 mečeva postigli su najmanje jedan gol.





18 - Broj golova koje je Munas Dabur prethodno postigao u UEFA Ligi Evrope. U trenutnom sastavu Hofenhajm ima najviše evropskih golova od bilo kog igrača.





31 - Broj osvojenih titula Crvene zvezde u Srbiji.





32 - Toliko je puta Crvena zvezda nastupala protiv nemačkih klubova u evropskom takmičenju. Srbi su prošle sezone u grupnoj fazi UEFA Lige šampiona dva puta izgubili od minhenskog Bajerna (3: 0 i 6:0)'', navodi se na sajtu Hofenhajma.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bilo kuda Zvezda svuda: Crveno-belo veče donosi 1.000 RSD bonusa bez uslova

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020

Preuzmi jedinstven poklon u Meridianu..Dva dana smo uživali uz Ligu šampiona, a danas je na redu drugo najjače fudbalsko takmičenje na Starom kontinentu...Nakon kvalifikacija za Ligu Evrope, sledi ono najbolje – grupna faza takmičenja, a sjajna vest je i da Srbija ima svog predstavnika, šampiona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.