Nemci neobavešteni - Evo koga najavljuju u Zvezdinoj postavi (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci neobavešteni - Evo koga najavljuju u Zvezdinoj postavi (foto)

Nemačke kolege očigledno nisu dovoljno dobro odradile domaći zadatak, bitnije je bilo da na konferenciji za medije provociraju pitanjima o "huliganima".

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju drugu utakmicu grupne faze Lige Evrope protiv nemačkog Kelna koji se na evropsku scenu vraća posle 25 godina.

Među navijačima domaćeg tima vlada euforija jer se u Kelnu odigrati evropski meč posle četvrt veka. Lokalne TV stanice posvećuju veliku pažnju utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali je opšti utisak da se u prethodna dva dana više priča o mogućima navijačkim sukobima nego o duelu dva tima.

Tako smo na jučerašnjoj konferenciji za medije Crvene zvezde bili svedoci klasične provokacije namačkih kolega koji su želeli da se govori o "huliganima" koji dolaze u Keln.

Da nisu dobro uradili domaći svedoči i najavljena startna postava Crvene zvezde u kojoj se nalazi i povređeni Vujadin Savić.

Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Opravdanja nema, juče je se na konferenciji za medije govorilo da Savić nije doputovao u Keln i to je ono što su nemačke kolege mogle da pribeleže umesto što su se bavili provociranjem.

Vujadin Savić svakako neće početi večerašnju utakmicu pošto je zbog povrede ostao u Beogradu, a evo kako izgleda najavljena startna postava crveno-belih u lokalnom listu "Express".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.