Nemci iskalili bes na Jordancima

Izvor: B92, 05.Sep.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci iskalili bes na Jordancima

Košarkaši Nemačke su savladali Jordan sa 00:00 u svom poslednjem meču grupne faze takmičenja.

Selekcija Nemačke je ostvarila prvi trijumf na Svetskom kupu, posle poraza od Francuske i iznenađujućeg neuspeha u duelu sa Dominkanskom Republikom.

U pobedničkoj ekipi najbolji pojedinac na meču bio je Denis Šruder, koji je imao dabl-dabl učinak (10p+11as).

Košgeterski bolji meč od njega odigrali su Maksimilijan Kleber sa 18, Danilo Bartel dodao je 13, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je Paul Cipser ubacio 12 poena.

Kod Jordana, koji je takmičenje završio sa tri poraza, najefikasniji je bio Ahmad Al Dvairi, koji je ubacio 17 poena, a uz to je imao i osam skokova.

Nemačka je odigrala izuzetno dobar meč protiv autsajdera. Od samog početka su vodili, u toku meča samo povećavali prednost, a malo je falilo da meč završe sa "stotkom".

Iz ove grupe u drugu fazu su se plasirale Francuska i Dominikanska Republika, koji će u međusobnom duelu od 14.30 da odluče o prvom mestu u grupi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.