Izvor: MozzartSport.com, 10.Okt.2020, 22:54

Nemci dobili poklon u Kijevu (VIDEO)

Kardinalna greška golmana Bušana rešila meč

Prva pobeda Nemačke u novom izdanju Lige nacija. Ali, ova nije mogla da im izmakne. Oslabljena Ukrajina se još potrudila i da počasti golom Pancere i pokloni im pobedu – 2:1.

Igrali su Ukrajinci u jačem sastavu nego pre nekoliko dana u Francuskoj. Bili su u timu Jarmolenko, Malinovski, Jaremčuk, ali i dalje im je nedostajao veliki broj igrač koji su se zarazili Kovidom ili su morali u karantin, maltene svi iz Šahtjora, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zato što su im klupski drugovi bolesni.

Posebno se videlo da domaćnima nedostaje valjan golman, jer na trojicu nisu mogli da računaju, pa je na liniju morao Georgi Bušan, kojem je ovo bio tek drugi reprezentativni nastup u karijeri. I videlo se da mu fali iskustva, pošto je neverovatnom greškom podario gostima gol za 2:0.

Nisu ni Nemci igrali u najjačem sastavu, promešao je i Jirgen Lev karte, ali i taj sastav je bio dovoljan za sigurnu pobedu u Kijevu. Poveli su gosti pogotkom Gintera u 20. minutu, koji je sa peterca gurnuo loptu u mrežu posle akcije s boka, dok je drugi gol bio „kooperacija“ golmana Ukrajine Bušana i Gorecke. Čuvar mreže domaćih je jednu laganu loptu ispustio pravo na glavu vezisti Nemačke, koji praktično nije morao ništa da uradi, fudbal se odbio u gol.

Konačan rezultat postavio je Malinovski golom iz penala koji je skrivio Zule.

LIGA NACIJA A - 3. KOLO

Subota

GRUPA 4

Španija – Švajcarska 1:0 (1:0)

/Ojarzabal 14/

Ukrajina – Nemačka 1:2 (0:1)

/Malinovski 77p – Ginter 20, Gorecka 49/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.