Nemanja Vidić otkrio najprljavijeg igrača Premijer lige: Mali čovek, niko nije želeo tako da me povredi

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Vidić otkrio najprljavijeg igrača Premijer lige: Mali čovek, niko nije želeo tako da me povredi

Srpski as se prisetio poslednje utakmice za Mančester Junajted koju je morao da napusti krvave glave

Išao je glavom gde drugi nisu smeli ni nogom. Dvao je sve od sebe za svoj tim. Njegovo veliko srce i ratnički dug su očarali i tradicionalno borbene Engleze. Zbog takvog stava i načina igre su Mančester Junajtedovi navijači odmilja prozvali Nemanju Vidića „srpskim ubicom“. Ali, iako je bio čvrst momak, nikada nije spadao mređu „prljave“ igrače koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su udarali podmuklo i služili se nedozvoljenim sredstvima...

Nemanja Vidić je bio sinonim fudbalskog gladijatora koji je časno i sportski „ginuo“ na terenu. Bio je suočen sa najboljim napadačima sveta, epski su njegovi dueli sa Didijeom Drogbom i Fernandom Toresom. Međutim, bio je i meta podlih udaraca i nesportskih poteza, a u razgovoru za ostrvske medije je istakao jednog .

„Nisam imao mnogo rivala koji su „prljavi“. Možda je najprljaviji onaj lik iz Sautemptona što je kasnije igrao i za Liverpul“.

Riki Lambert?

„Da, taj“.

U poslednjem meču za Mančester Junajted protiv Sautemptona, Vidić je napustio teren okrvavljenog lica posle duela sa Lambertom.

„Udario me je laktom u glavu. Kako se boriti protiv toga? Nikako! Od tada je on za mene postao mali čovek. Čak mi ga je žao jer u karijeri nisam upoznao igrače koji su želeli namerno da me povrede“, otkrio je Vidić.

PRELAZZI: Omnibus - odbačeni heroji

Posle te sezone, Lambert je prešao u Liverpul i tamo se zadržao samo jednu sezonu. Sa Enfilda se preselio u VBA gde je doživeo tešku povredu. Potom je otišao u Kardif, ali i tamo je teško povređen. završio je karijeru kao slobodan igrač pre 20 dana.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.