Nemanja Radonjić ponovo rešeta! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2021, 23:07

Nemanja Radonjić ponovo rešeta! (video)

Posle onog gola protiv Rusije nije ni imao mnogo prilike da nastavi golgetersku seriju.

U okviru 18. kola francuske Lige 1, Marsej je večeras dočekao ekipu Monpeljea, a posle prvog poluvremena domaćin vodi sa 1:0.

Vodeći gol delo je reprezentativca Srbije Nemanje Radonjića, koji je u 41. minutu odlično ispratio centaršut Tovana sa desne strane i sa ivice peterca udarcem glavom poslao loptu u mrežu.

Podsetimo, Radonjić je prethodni gol postigao u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentacije Srbije, u novembarskom susretu sa Rusijom (5:0). U tom meču se povredio, pa je pauzirao mesec dana, ali izgleda da se sada vratio u pravu formu.

U gostujućem timu je od prvog minuta nastupio još jedan srpski reprezentativac - Mihailo Ristić, dok Petar Škuletić sa klupe za rezerve čeka svoju šansu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsino buđenje, Mesi briljirao do nadoknade! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2021

Barselona uspešna na gostovanju Bilbau...Barselona je uspela da slavi na gostovanju na "San Mamesu" pošto je pobedila domaći Bilbao u okviru odložene utakmice drugog kola Primere, bilo je 2:3 (1:2)...Već u trećem minutu Bilbao je poveo, bila je to brza kontra, Garsija je poslao loptu Vilijamsu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.