Nemanja Mladenović ide iz Gumerzbaha

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Mladenović ide iz Gumerzbaha

Jedan od najtalentovanijih srpskih igrača, predvodnik generacije 1994. srednji bek Nemanja Mladenović (18) po završetku ove sezone će napustiti redove Gumerzbaha.
Mladi Bačkopalančanin je prošle sezone stigao u Bundelsigu, malo igrao, a tek se očekivalo od naredne godine da zablista i bude predvodnik tima.
Međutim, ovaj momak je rešio da ne produži ugovor sa Gumerzbahom, pa će po završetku ove sezone potražiti drugu sredinu.
Ovo je velika šteta. Nemanja je bio na dobrom putu. Sportski, ovakvu odluku ne mogu da razumem. Dali smo mu mnogo i pružili šansu da se razvija i zaigra u Bundesligi – rekao je trener Emir Kurtagić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.