Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2020, 15:48

Nemanja Mihajlović je slobodan igrač

Srbin napustio klub posle samo pola sezone

Kratko je trajala epizoda Nemanje Mihajlovića u poljskoj Arki. Srpsko krilo je od danas slobodan igrač.

Mihajlović je zimus došao u Arku iz Herenvena kao slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa holandskim klubom šest meseci pre isteka. Nije mnogo igrao u Herenvenu pre toga i rastanak je bio najbolje rešenje za obe strane.

Na insistiranje tadašnjeg Arkinog trenera Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rogića, Mihajlovć je u januaru stigao u Arku. Iako mu je trebalo vremena da se pripremi i adaptira, ostavio je solidan utisak. Pogotovo se pamti meč protiv Rakova kada je Arka gubila 0:2, da bi Mihajlovićevim laskom na teren u poslednjih pola sata preokrenula na 3:2, a Srbin je postigao prelep pobedonosni gol u nadoknadi vremena. Tada je oduševio poljsku fudbalsku javnost, a i kasnije pružao dobre partije i tamošnji mediji su stekli opšti utisak da se “nešto dešava kada je Mihajlović na terenu”.

Ipak, posle smene Aleksandra Rogića, došlo je i do zaokreta u klupskoj politici. Novi trener Irineuš Mamrot je imao druge ideje i rešio je da ne računa na Mihajlovića, pa je klub u dgovoru sa igračem rešio da okonča saradnju i nekadašnji Radov i Partizanov fudbaler je sada slobodan u izboru nove sredine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.