Nemanja Matić je profi, on ne radi neke stvari!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Matić je profi, on ne radi neke stvari!

Srbin demantovao pisanja medija nakon pobede protiv Lestera.

Nemanja Matić je nezadovoljan klupom, pominje se odlazak u Italiju, ali to je varijanta za naredno leto.

Mediji su tvrdili da je od Solskjera zahtevao više minuta.

"To nije istina, nikada to nisam uradio. Pokazujem kvalitet na terenu, na treninzima i na utakmicama, na taj način se borim za mesto u timu", kaže Srbin, koji je vrhunski profesionalac.

Da li je frustriran što ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra?

"Jesam, nikome se ne sedi na klupi. To je odluka trenera, moram da ga ubedim da greši, igrao sam protiv Lestera, pobedili smo. Idemo dalje, odluka je na treneru, ja sam spreman", dodao je Srbin.

Podsetimo ugovor mu ističe na leto, mada Junajted ima opciju da produži ugovor Matiću za još godinu, kako ne bi otišao besplatno.

Pričalo se da to neće uraditi, pa da će naš reprezentativac imati odrešene ruke, a kao zainteresovani klubovi pominju se Inter, Milan i Juventus.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Matić konačno zaigrao kod Solskjera

Izvor: B92, 16.Sep.2019

Nemanja Matić, srpski fudbaler, u subotu protiv Lestera prvi put je bio u startnoj postavi Mančester junajteda u novoj sezoni...Sve do te utakmice, norveški stručnjak Ole Gunar Solskjer prednost je davao Polu Pogbi i Skotu Mektomineju...Naš reprezentativac je do meča sa "lisicama" u tri navrata...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.