Nemamo nikakav dogovor sa Kežmanom, Sergej vredi 120 miliona

Izvor: B92, 12.Okt.2022, 11:31

"Nemamo nikakav dogovor sa Kežmanom, Sergej vredi 120 miliona"

Predsednik Lacija Klaudio Lotito izjavio je da je cena srpskog fudbalskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića sada 120 miliona evra.

On je istakao da SMS-ova cena raste svakog meseca.

Italijanski mediji preneli su da će Juventus već u januarskom prelaznom roku pokušati da dovede srpskog vezistu, ali je Lotito to demantovao.

"Nemamo nikakav dogovor, ni sa Kežmanom da prodamo Sergeja Juventusu na zimu, niti sa bilo kim drugim. Štaviše, njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cena više nije 100 miliona evra, nego je sada 120 miliona evra. I raste svakog meseca", izjavio je Lotito za "Il Mesađero".

Sergej Milinković-Savić odigrao je ove sezone 12 utakmica za Lacio i postigao četiri gola, uz sedam asistencija.

Vezista "orlova" za Rimljane nastupa od 2015. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lotito: Milinković-Savić sad vredi 120 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2022

Predsednik Lacija Klaudio Lotito izjavio je danas da je cena srpskog fudbalskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića sada 120 miliona evra i da raste svakog meseca...Italijanski mediji preneli su da će Juventus već u januarskom prelaznom roku pokušati da dovede srpskog vezistu, ali je Lotito...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.