Nemački sprinter Rojs izazvao Aubamejanga

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2013, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački sprinter Rojs izazvao Aubamejanga

Nemački šampion u sprintu Julijan Rojs izazvao je fudbalera Borusije Dortmund Pjera Emerika Aubamejanga, u želji da dokaže da gabonski internacionalac nije brži od svetskog rekordera Jamajčanina Useina Bolta.
(FOTO: bundesliga.com)
Aubamejang tvrdi da je na treningu na 30 metara trčao 3,7 sekundi i da je bio brži od Bolta, u trenutku kada je on 2009. postavljao svetski rekord na 100 metara od 9,58 sekundi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Srušiću mit da je Aubamejang brži od Bolta. Nervira me ono što on tvrdi na televiziji. Želim da povratim čast atletici – rekao je 25. godišnji Rojs čiji lični rekord na 100 metara iznosi 10,08 sekundi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rojs izazvao Obumejanga zbog Bolta

Izvor: B92, 17.Dec.2013

Nemački šampion u sprintu Julijan Rojs izazvao je fudbalera Borusije iz Dortmund Pjer-Emerika Obumejanga da odmere snage na 100 metara...Rojs je izazvao Obumejanga u želji da dokaže da gabonski internacionalac nije brži od svetskog rekordera Jamajčanina Juseina Bolta...Obumejang tvrdi da je na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.