Nemački novinar demantovao Stankovića! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020, 10:35

Nemački novinar demantovao Stankovića! (foto)

Šta se, zapravo, dogodilo?

"Ne znam, ništa ružno nisam rekao, samo sam pitao da li je bio faul. Uzimam svu odgovornost, on je imao više rasprave sa klupom, nego sa mnom.







Energično sam vodio utakmicu, kao što uvek radim, ali ovo nema veze s vezom", izjavio je trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle poraza od Hofenhajma, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povodom svog isključenja u drugom poluvremenu.

Međutim, nemački novinar Lukas Dabrovski uverava da se na licu mesta jasno čulo ''Je*i se'', upućeno ka španskom sudiji Ernandesu, koji je pokazao Stankoviću put u svlačionicu.

Ono što je takođe zasmetalo Nemcima jeste i to što je Stanković posle isključenja nastavio da vodi ekipu iz šestog reda praznih tribina, a s obzirom da nije bilo publike, njegove instrukcije su jasno mogle da se čuju do kraja utakmice.

Podsetimo, utakmica prvog kola Grupe G Lige Evrope završena je pobedom Hofenhajm a nad Crvenom zvezdom rezultatom 2:0.

-

-

Geisterspiel-Probleme: Belgrad-Trainer Dejan Stankovic coacht nach Gelb-Roter Karte einfach aus der sechsten Reihe weiter. Und die aufgeregten Bosse sind nach dem 0:1-Rückstand mit ihrem „Fuck you“ in Richtung Schiri klar zu hören. #TSGCZV #EuropaLeague

— Lukas Dombrowski (@lukdombro) October 22, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.