Nemački jarac na američkom čudu

Izvor: RTS, 13.Maj.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački jarac na američkom čudu

Ogromna (zaista ogromna) projekcija grba Kelna, čuvenog jarca Henesa, ukrasila je jednu od najčuvenijih građevina koje je ljudska ruka ikada napravila na tlu Severne Amerike, Huverovu branu. U marketinškom smislu, potez vredan svakog divljenja.
Na koji način predstaviti klupski brend, posebno u još nedovoljno eksloatisanim tržištima, uvek je veoma visoko na listi prioriteta svakog fudbalskog kolektiva. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << U nemačkom Kelnu, na primer, odlučili su se na vrlo ingeniozno rešenje...

U okviru akcije, koju je za njih pripremila jedna nemačka PR agencija, logo Kelna, čuveni jarac Henes, projektivan je na jednoj od najčuvenijih građevini na severnoameričkom kontinentu - Huver brani u Arizoni.
Pod zanimljivim naslovom „Najveći Henes ikada", zvanična stranica Bundeslige prenosi da je enormni grb Kelna prekrio oko 39.000 kvadratnih metara - što je novi Ginisov rekord.
Izvršni direktor Kelna Aleksander Verle preneo je klupsko zadovoljstvo ovom akcijom
„Fantastičan prizor našeg grba i Huver brane su čast i zadovostvo za sve nas. Sjajno je što je naš Keln bio na jednoj od najpoznatijih građevina čovečanstva".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.