Nemac brani srpskog sudiju od Nemaca: Bio je penal VIDEO

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 15:02

Nemac brani srpskog sudiju od Nemaca: Bio je penal VIDEO

Bivši nemački sudija Volfgang Štark stao je u odbranu srpskog arbitra Srđana Jovanovića.

Jovanović se našao na meti kritika igrača Borusije Dortmund, pošto je svirao penal za PSV u prvom meču osmine finala Lige šampiona (1:1).

Srpski delilac pravde je na startu drugog dela susreta odlučio da pokaže na penal, posle starta Humelsa nad Malikom Tilmanom.

Humels je tu odluku prokomentarisao na Tviteru.

"Kakav smešan penal protiv nas. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ponovo! Ne mogu da verujem da je doneta ovakva odluka kao danas ili protiv Čelsija ili PSŽ-a sa VAR-om", napisao je Humels.

Ubrzo se javio i Štark, koji nije saglasan sa štoper "milionera".

"Humels je bio prvi na lopti, dotakao ju je nogom, ali istovremeno je ušao u visokorizičan start. Udario je napadača i oborio ga. Zbog toga je odluka o penalu razumljiva i nije netačna", rekao je Štark.

Revanš je na programu 13. marta u Dortmundu.

Sporni detalj pogledajte od 5:20 u priloženom video snimku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.