Nema više lomljenja jezika - Ovako se izgovaraju imena igrača na Mundijalu!

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2018, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više "lomljenja" jezika - Ovako se izgovaraju imena igrača na Mundijalu!

Mnogo je komentatora koji će u narednih mesec dana lomiti jezik kada na red bude došao izgovor imena pojedinih igrača. Srećom, imaće veliku pomoć.

Španska "Marka" pripremila je za svoje čitaoce specijal posvećem Mundijalu u Rusiji u okviru kojeg se nalazi i odeljak posvećen pravilnom izgovoru imena reprezentativaca zemalja učesnica.

Tako u ovom sjajnom alatu svi koji imaju dileme oko izgovora imena pojedinih igrača mogu da se uvere u to kako ih izgovaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njihovi zemljaci.

Primetićete da je komentator "Sport kluba" Nebojša Višković bio zadužen za izgovaranje imena srpskih reprezentativaca.

Verujemo da će vas iznenaditi kako se izgovaraju imena pojedinih igrača i da u pojedinim slučajevima sigurno nećete usvojiti ono što je pravilno, već ćete se voditi time da je nešto već ušlo u upotrebu i da "ne treba filozofirati".

U svakom slučaju, vredi posetiti pomenutu stranicu i poslušati kako se izgovaraju imena reprezentativaca zemalja koje će imati predstavnika na 21. Prvenstvu sveta u Rusiji.

"Markin" specijal i odeljak sa pravilnim izgovorom možete pronaći klikom OVDE!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.