Nema timske igre

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema timske igre

Naši ljudi iz Švajcarske su organizovano gledali utakmice u Srpskim kulturnim klubovima u St. Galenu, Cirihu, Bazelu, Bernu, Altštetenu, Vinterturu, Minhvilenu, Lozani, Soloturnu, Šenenverdu, Roršahu i drugim većim gradovima. Članovi SFD Homolje iz Gosaua u istočnoj Švajcarskoj su veoma razočarani.

- Velika su bila očekivanja od naše reprezentacije. Žao nam je zato što je ipak izgubila od boljeg protivnika, za razliku od prethodne utakmice. Ali, šta je tu je, život >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ide dalje. Žao mi je ove naše dece i omladine što su navijala, očekivala pobedu i spremala se da se vesele i raduju. Moramo da budemo realni i da kažemo sebi da nismo timska reprezentacija, imamo veoma dobre pojedince, ali to je premalo - izjavio je Bojan Fusuljević, predsednik SFD Homolje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.