Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 17:11

Nema tenisa u Melburnu, korona ponovo ruši kalendar

Odlažu se mečevi ATP kupa

Hod po mukama tenisera i organizatora turnira u Australiji se nastavlja.

Samo što se stišala buka i nezadovoljstvo sportista koji su bili smešteni u karantinu u Melburnu i mečevi najzad počeli da se igraju – novi udarac.

U hotelu u kojem je smešteno više od 600 tenisera, teniserki, sudija, zvaničnika turnira i drugih radnika, otkriveno je da jedan od zaposlenih ima korona virus. I sada sve kreće ispočetka. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Svi će morati na novu rundu testiranja, a postoji i velika mogućnost da svi ponovo odu u karantin na 14 dana.

To znači, a i zvanično je potvrđeno, da neće biti mečeva ATP kupa i ostalih turnira u četvrtak. Zasad se zvanično vodi da su pomereni za petak, ali ni to nije konačna odluka, sve zavisi šta će testovi pokazati i kakve će mere organizatori preduzeti.

Dakle, Srbija i Nemačka neće posle ponoći po našem vremenu početi bitku za polufinale ATP kupa, već će na teren, ako uslovi dozvole, dan kasnije.

Poslednji dan ATP kupa mora da bude 6. februar, jer dva dana kasnije počinje Australijan open. Ako i tu ne bude novih pomeranja...

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis,   Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.