Nema te sume koja može da omekša Bajern: Levandovski i sledeće sezone u Minhenu!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema te sume koja može da omekša Bajern: Levandovski i sledeće sezone u Minhenu!

"Odluka glasi ovako: Nećemo dati Levandovskog drugom klubu, bez obzira šta će nam ponuditi. Nemamo prelomnu tačku kada je Robert u pitanju", rekao je Karl Hajnc Rumenige

Robert Levandovski će i naredne sezone igrati u Bajernu, jer ne postoji ta svota novca koja bi omekšala minhenskog velikana i uticala na slabljenje igračkog kadra na Alijanc areni. Predsednik Bajerna Karl Hajnc Rumenige poručion je da poljski golgeter neće biti prodat po svaku cenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << demantovavši glasine o prelasku u Real Madrid.

"Jedno znam sigurno. Levandovski će igrati za Bajern Minhen u narednoj sezoni, niko ne mora da razmišlja drugačije. Odluka glasi ovako: Nećemo dati Levandovskog drugom klubu, bez obzira šta će nam ponuditi. Nemamo prelomnu tačku kada je Robert u pitanju", rekao je Rumenige.

Levandovski (27) je u Minhen stigao na leto 2014. godine i potpisao petogodišnji ugovor, u prvoj sezoni je postigao 25 golova na 49 mečeva u svim takmičenjima, dok je u nedavno završenoj bio strelac čak 42 pogotka na 51 meču.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.