Nema ruke, nema reprezentacije! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Okt.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema ruke, nema reprezentacije! (VIDEO)

Gracijano Pele poslat je u Kinu, uprkos tome što se izvinio svim za gaf sa meča sa Španijom.

Nema rukovanja, nema reprezentacije.

Italijanski fudbaler Gracijano Pele izbačen je iz reprezentacije jer je, prilikom izmene na meču sa Španijom (1:1), odbio da se pozdravi sa selektorom Đampjerom Venturom.

Napadač kineskog Šangdonga (31) neće biti u sastavu za meč sa Makedonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji jer je izrazio nezadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i odbio da pruži ruku Venturi zbog izmene u 60. minutu, kada je ušao Ćiro Imobile.

Fudbalski savez Italije saopštio je da je Pele poslat u svoj klub u Kinu, u Šangdong Luneng.

"Ventura je u dogovoru sa Savezom doneo odluku da odstrani Pelea iz nacionalnog tima za utakmicu u Skoplju jer je pokazao nepoštovanje. Biti deo reprezentacije znači da deliš vrednosti i stav sa stručnim štabom, saigračima i navijačima", navodi se u saopštenju FS Italije.

Peleu nije pomoglo ni to što se izvinio selektoru, saigračima i kompletnoj naciji na društvenim mrežama, istakavši da je napravio veliku grešku.

"Nažalost, opet sam napravio glupost. Poneo sam se na neprihvatljiv način prema 'misteru' i prema svojim saigračima koji uvek iskazuju svoje kvalitete unutar fantastične ekipe čiji smo svi deo. Svaka pogreška nosi sa sobom posledice i opravdano je da preuzmem odgovornost za ono što se dogodilo", napisao je on na svom Instagram profilu.

Pele je do sada za Azure odigrao 20 utakmica i postigao devet golova, uključujući tri na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

POGLEDAJTE



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.