Nema podijuma u Formuli 1, kako će izgledati slavlje nakon trke

Izvor: RTS, 15.Jun.2020, 14:34

Nema podijuma u Formuli 1, kako će izgledati slavlje nakon trke

Ceremonija proglašenja pobednika u trkama Formule 1, biće ukinuta zbog situacije sa pandemijom koronavirusa, saopštio je izvršni direktor F1 Ros Bron.
"Ceremonije proglašenja pobednika na podijumu se neće biti. Razmišljamo na koji način bi proslava mogla da se izvede, a jedna od mogućnosti je da vozači zaustave bolide na pisti po plasmanu i da izađu i stanu pored njih", rekao je Bron za zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sajt takmičenja.

Pored toga što neće biti proslave na pobedničkom podijumu, neće biti ni svečane parade vozača pre pročetka trke, jer će treke biti održane bez prisustva publike.
Bron je istakao da neće biti predaje pehara da ne bi došlo do kršenja socijalne distance.
Nova sezona u Formuli 1 zakazana je za 5. jul, kada je na programu trka za Veliku nagradu Austrije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.