Nema nazad? Solari otpisao veliku zvezdu, transfer već u januaru!?

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema nazad? Solari otpisao veliku zvezdu, transfer već u januaru!?

Ostao je juče na tribinama posle svađe sa trenerom...

Rat se rasplamsao.

Isko je daleko od tima, bio je besan sinoć na Solarija kada je saznao da nije u timu protiv Rome.

Već duže vreme, Andalužanin koji je bio centar Lopetegijevih planova je na marginama, prvo je operisao slepo crevo, a onda izgubio mesto u timu, i on i Asensio gledaju u leđa Sebaljosu.

Solari smatra da je Isko nespreman, da se ne trudi na treninzima, da se ugojio i da očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da automatski ima mesto u timu. On je navodno i postavio pitanje zbog čega je, kada su i drugi treneri vodili Real, Andalužanin uvek igrao bolje za reprezentaciju nego za klub.

Bilo kako bilo, Isko želi da ode, on je odigrao samo 78 minuta od kada je Solari na klupi, juče je vređao trenera pa je tribina kazna.

Solari je probao da smanji razmere štete, uz reči da je to taktička odluka, ali realno, koji trener ne bi stavio Iska makar na klupu.

Glasine da će, ako ostane, Solari tražiti da Isko ili Asensio odu, a da će se u klub vratiti Džejms Rodrigez.

Isko neće imati problem da nađe novi klub, sigurno da ga žele Siti, Liverpul i Juventus i kako piše današnji "AS", suma bi bila oko 90 miliona evra, iako španski reprezentativac ima klauzulu od 900 miliona evra.

Priča se i da bi Real pristao da pusti Iska još ove zime, ili ga recimo uključi u trampu za Dibalu, ili nekog drugog igrača, pošto je očigledno da Solari smatra da mu sjajni vezista nije potreban.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.