Nema mnogo iznenađenja, samo po jedna promena u odnosu na duel na Marakani! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema mnogo iznenađenja, samo po jedna promena u odnosu na duel na ''Marakani''! (SASTAVI)

Šta su Solbaken i Milojević promenili u odnosu na prvu utakmicu?

Zvezda je ostavila mnogo bolji utisak u prvom meču, ali je Kopenhagen ostvario svoj cilj u Beogradu i 1:1 sa ''Marakane'' daje blagu prednost Dancima večeras.

Ali, srpski šampion ima ogroman motiv da večeras, pred protivničkim navijačima pokaže da rezultat iz prvog meča nije pravi odnos snaga i da je Zvezda u ovom trenutku bolja od Kopenhagena.

Revanš na ''Telia Parkenu'' počinje večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 20 časova, a oko sat i po pre početka, objavljene su startne postave za koje su se odlučili treneri Stale Solbaken i Vladan Milojević.

Za razliku od prvog meča, trener Crvene zvezde neće moći da računa na povređene Milana Pavkova, Srđana Babića i El Fardua Bena, pa je i startna postava šampiona Srbije donekle izmenjena u odnosu na prvi meč.

Umesto Pavkova, napad Zvezde predvodi Boaći, a u ekipi Kopenhagena, umesto Ovijeda, koji je bio starter u Beogradu, na mestu levog beka večeras će igrati Bengtson.

Kopenhagen: Gritebust - Varela, Papajanopulos, Nelson, Bengtson - Holse, Zeka, Stage, Fišer, Vind, N'Doje.

Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Kanjas, Jovančić - Ivanić, Marin, Vukanović - Boaći
.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.