Nema mira, u Milanu znaju ko je najbolji igrač Juventusa, Pjanić se podsmevao, sačekale ga salve uvreda!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema mira, u Milanu znaju ko je najbolji igrač Juventusa, Pjanić se podsmevao, sačekale ga salve uvreda!

"Rosoneri" tvrde da su oštećeni za penal, u Juventusu se smeju, bilo kako bilo, u Džedi smo videli dosta vatre...

Miralem Pjanić se povredio tokom meča Superkupa u Džedi, ali je Juventus osvojio Superkup. Bosanac će verovatno odmoriti protiv Kjeva u ponedeljak kada Juve nastavlja prvenstvo, a trijumf je propraćen primedbama navijača Milana da su silno oštećeni.

Oni smatraju da sudija Banti nije pokazao na penal u samom finišu, mada ovaj snimak pokazuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teško da je Konti fauliran.

Ipak, u Milanu kažu da je Banti trebalo da pogleda VAR, kao kada je Kesiju pokazao crveni karton, a Romanjoli smatra da je tokom čitavog meča arbitar navijao za Juve.

"Uvek je isto, od onog gola Muntarija, do mnogo drugih situacija, uvek je Juventus povlašćen", komentarišu "Rosoneri" koji su dolazak Bantija u Italiju danas propratili uz komentare "Stigao Juventusov najbolji igrač".

Odgovorio im je Miralem Pjanić na Instagramu posle čega je usledila lavina uvreda.

Bosanac je napisao "Danas je u Džedi rešeno pitanje, ko je bolji, šampion ili osvajač kupa", aludirajući da Milan igra Superkup kao poraženi u finalu, odnosno da je Juventus u poslednje četiri godine osvojio duplu krunu, pa ni sam Superkup ne znači ništa jer jedan tim nije osvojio trofej.

Svakako da će se polemike nastaviti, ali Milan nema mnogo vremena, treba naći zamenu za Iguaina, Leonardo pregovara oko Pjonteka, a Milan igra baš protiv Đenove u ponedeljak i jasno mora da pobeđuje ako želi četvrto mesto.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.