Nema mesta za Janisa u Jokićevom timu VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 23:00

Nema mesta za Janisa u Jokićevom timu VIDEO

Srpski centar Nikola Jokić izabrao je svoju idealnu petorku sastavljenu od košarkaša sa evropskog tla.

Zvezda Denvera se nalazi u Indijanapolisu, gde će u noći između nedelje i ponedeljka igrati na Ol-star meču.

Tu priliku su tamošnji novinari iskoristili da mu postave neka neformalnija pitanja koja tokom sezone možda i ne bi, a među njima je bilo i ono u vezi sa pomenutom petorkom.

Jokić je izabrao Luku Dončića, Bogdana i Bojana Bogdanovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Darija Šarića i Nikolu Vučevića. Nije i sebe svrstao, ali je izostanak drugog igrača izazvalo više pažnje.

Naravno, sve je zanimalo zašto u Jokićevom timu nema grčkog košarkaša Janisa Adetokumba, dvostrukog MVP-ja NBA lige.

Jokić je "optužen" da je birao samo svoje drugove, što i ima smisla kada vidimo da u njegovom izboru nema ni Domantasa Sabonisa, Laurija Markanena, Viktora Vembanjame, Alperena Šenguna, Franca Vagnera, Rudija Gobera i Kristapsa Porzingisa između ostalih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.