Nema kraja priznanjima, Jokić igrač nedelje na Zapadu!

Izvor: B92, 05.Feb.2019, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kraja priznanjima, Jokić igrač nedelje na Zapadu!

Košarkaš Denvera Nikola Jokić dobio je još jedno priznanje. Ponovo je proglašen najboljim igračem u svojoj konferenciji, treći put ove sezone.

Nikola je najbolji na Zapadu i to zahvaljujući fantastičnim partijama koje je prikazao u protekloj nedelji u kojoj je imao u proseku 22 poena, 11.8 skokova, osam asistencija i dve ukradene lopte.

Jokić je do sada pet puta proglašavan za igrača Zapada, čime se na listi onih klupskih igrača kojima je to pošlo pet ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više puta pridružio Karmelu Entoniju (10) i Aleksu Inglišu (7).

Inače, Jokić je do priznanja stigao pomogavši Denveru da pobedi ekipe Memfisa, Nju Orleansa, Hjustona i Minesote, tako da Denver ima skor 37-15, najbolji u istoriji franšize posle 52 odigrana meča.

Kada je reč o Istoku za najboljeg u protekloj nedelji proglašen je košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jokić igrač nedjelje na Zapadu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2019

​Košarkaš Denvera Nikola Jokić dobio je još jedno priznanje. Ponovo je proglašen najboljim igračem u svojoj konferenciji, treći put ove sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.