Nema izgovora, sve osim plasmana je veliki neuspeh!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema izgovora, sve osim plasmana je veliki neuspeh!

Da se razumemo, nismo mi svetska klasa, ali niti je Portugal nepobediv, niti Ukrajina laka, no, u ovakvoj grupi, svakako imamo solidne šanse. Sami sebi smo najveći protivnik...

Dobro je.

Ako pogledamo prvi šešir, Portugal je svakako odličan tim, evropski prvak, ali obično ne blista u kvalifikacijama, Ronaldo će igrati, međutim na osnovu Mundijala ovo je generacija u silasku. Sigurno da su prvi favorit u grupi, ima dosta kvalitetnih igrača, svežu krv kao Andrea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Bernarda Silvu, Odbrana je standardno veteranska, Pepe, Fonte su i dalje tu, ali tu je i Kanselo iz Juventusa, kako rekosmo, nije lako, ali ni Poljska, ni Italija sa kojima su igrali u LE nisu baš svetski krem. Doduše, bez Ronalda, međutim, čini se da je moglo i gore.

Ukrajina je veća opasnost iz nekoliko razloga.

Jer, njih nekako potcenjuju, ali su u grupi A Lige nacija, nadmoćno su osvojili prvo mesto, 24. su na FIFA listi, Ševčenko je napravio veoma solidan tim, sa zvezdama poput Konopljanke, sa mladim Zinčenkom, Jarmolenko je povređen, u pitanju je ekipa koja igra veoma tvrdo, po tradiciji nam ne odgovara, ali svakako da ni oni nisu nepobedivi.

Litvanija nije rival koga bi se trebalo plašiti, videli smo to u LE, Luksemburg je bolji nego nekada, ali i dalje daleko od ozbiljnog tima. Imaju za razliku od nekada nekoliko profesionalaca, dobili su Mađare, igrali nerešeno sa Moldavijom na strani, ali su gubili od Belorusije.

Kada pogledate, mogli smo gore da prođemo, sami sebi smo najveći rivali, Portugal je favorit, sa Ukrajinom bi trebalo da se borimo za drugo mesto, ostaje nam i rezervna varijanta plej ofa, ostaje ono što smo rekli i jutros, ako se ne plasiramo na EP u ovakvom formatu biće veliki neuspeh.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.