BRAZILAC DONEO BODOVE PARTIZANU: Crno-beli sa igračem manje STREPELI do poslednjeg sekunda

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 15:58

BRAZILAC DONEO BODOVE PARTIZANU: Crno-beli sa igračem manje STREPELI do poslednjeg sekunda

Meč 20. kola.

Fudbaleri Javora su dočekali Partizan u meču 20. kola Superlige Srbije. Slavio je lider na tabeli sa 1:0. Jedini strelac na meču je bio Mateus Saldanja koji je u 62. minutu petom doneo trijumf Beograđanima.

Izuzetno loš fudbal je viđen u prvih 45. minuta. Za pomenuti su tri krvave glave. Svetozar Marković i Nemanja Trifunović kod Partizana su ostali na terenu sa čalmama na glavi, dok je Baubakari Dukure usled verovatnog potresa mozga morao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napusti teren u 33. minutu.

JAVOR - PARTIZAN 0:1 (0:0)

Stadion kraj Moravice, Ivanjica

Strelac: Saldanja 62.

Sudija: Milan Ilić.

Žuti kartoni: Kopitović, Leandro, Milošević, Ratković (Javor), Natho, Ovusu, Antić (Partizan).

Crveni karton: Antić (Partizan) u 76. minutu.

JAVOR: Manojlović - Dolmagić (od 80. Mićić), Kopitović, Leandro (od 58. Obradović), Miletić - Dukure (od 33. Marjanović), Petrović - Bosić, Gojković, Milošević - Bajere (od 58. Ratković) Trener: Radovan Ćurčić.

PARTIZAN: Jovanović - Stojković, Filipović, Marković, Antić - Ovusu, Natho (od 61. Nikolić) - Kalulu (od 61. Severina), Zahid, Trifunović (od 76. Stjepanović), Saldanja (0d 80. Šehović). Trener: Igor Duljaj.

Slabo je bilo i na početku drugog dela, ali onda je u 62. minutu Mateus Saldanja petom zatresao mrežu. Ušunjao se iza zaspale odbrane domaćih i doneo je prednost gostima.

Crveni karto je dobio u 76. minutu bek Partizana Nikola Antić koji je u prvom delu kažnjen zbog svađe sa sudijama, a zatim je zbog faula kada je došlo do gol šanse kažnjen drugom javnom opomenom i morao je da napusti teren.

Odmah posle tog faula je Nemanja Miletić odlično gađao iz slobodnog udarca, ali je golman Partizana Aleksandar Jovanović uspeo da interveniše.

Partizan je od trenutka kada je poveo pa sve do kraja imao podređenu ulogu na terenu, ali vidljivo je bilo da Javor čak ni sa igračem manje nema neku ideju kako da dođe do pogotka. Osim dva pomenuta šuta Miletića (jedan posle crvenog kartona) nisu bilio ni blizu izjednačenja.

SUPERLIGA SRBIJE- 20. KOLO

Petak:

Radnik - Čukarički 0:3 (0:2)

Subota:

Železničar - Novi Pazar 2:2 (2:1)

Javor - Partizan 0:1 (0:0)

Vojvodina - Mladost (15)

Crvena zvezda - Voždovac (16.30)

Nedelja:

IMT - TSC (15)

Ponedeljak:

Napredak - Spartak (16)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.