Nema dogovora Bajerna i Nojera!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2020, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema dogovora Bajerna i Nojera!

Nojerov agent je danas bio u prostorijama Bajerna iz Minhena gde je pregovarao sa čelnicima ovog kluba.

Manuel Nojer je jedna od legendi Bajerna iz Minhena, ovaj sjajni golman je u svom zenitu i svi očekuju da ga i narednih godina gledamo kao prvog golmana slavnog kluba.

Da li će se to i dogoditi?

Golman iz Gelzenkirhena ima ugovor do 2021. godine, a pregovori uveliko traju i mnogi govore o tome da se ide u dobrom smeru. Ipak, neko je morao da nagazi kočnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jer je smatrao da je oštećen.

To je bio agent Manuela Nojera, Tomas Krot. Problem nije novac, odnosno plata, već dužina ugovora. Manuel Nojer želi duži ugovor nego što mu Bajern nudi, kako prenosi "Bild".

Manuel Nojer je imao nesuglasica sa upravom kluba proteklih meseci, videćemo da li će ovo sada izaći na dobro.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bajern i Nojer imaju ozbiljan problem - agent napustio sastanak posle nekoliko minuta

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2020, 00:00

Pregovori Bajerna i Manuela Nojera oko novog ugovora, izgleda, ne teku baš glatko.  Tomas Krot, čovek koji zastupa interese jednog od najboljih golmana Evrope, bio je tokom jučerašnjeg dana u prostorijama minhenskog kluba u Zebener štrase. On je imao zakazan susret sa Hasanom Salihamdižićem i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.