Mitrović het-trik krunisao makazicama! VIDEO

Izvor: B92, 23.Okt.2023, 20:32

Mitrović het-trik krunisao makazicama! VIDEO

Srpski napadač Aleksandar Mitrović zabeležio je het-trik za saudijski Al Hilal.

On je već u petom minutu Azijske Lige šampiona postigao pogodak protiv Mumbaja za 1:0.

Nije mu bilo nimalo teško da iz peterca, usamljen, posle dodavanja Mohameda Al Burajka, zatrese mrežu gostiju iz Indije.

Njegov saigrač Nejmar se povredio tokom reprezentativnih akcija prošle sedmice, ali Mitrogol nastavlja da rešeta mreže.

Isto je učinio i u 67. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Asistent je bio identičan, samo što je Mitrović ovoga puta glavom savladao Furba Tempa Lačenpu.

U međuvremenu, u 75. minutu, u strelce se upisao i Sergej Milinković-Savić, da bi Mitrović 11. gol na 13. utakmici od dolaska iz londonskog Fulama postigao u 80. minutu i to na kakav način – makazicama (4:0).

Na kraju, fenomenalnu partiju je krunisao asistencijom za Al Burajka u 82. minutu, da bi konačnih 6:0 u ovom meču grupe postavio Abdulelah Al Malki u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.