Nema Mesija, nema problema - Pep ima plan B koji je možda i bolji od Argentinca!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 21:51

Nema Mesija, nema problema - Pep ima plan 'B' koji je možda i bolji od Argentinca!

Rešenje u Engleskoj.

Mančester Siti radi na produžetku svojih ključnih igrača. Gvardiola je produžio ostanak na još dve godine, na redu su produžeci saradnje sa De Brujneom i Sterlingom, dok je situacija oko Aguera komplikovanija.

Ipak, sve interesuje da li će duo Gvardiola-Mesi dobiti i svoju priliku za drugim mandatom.

"Građani" su bili najkonkretniji tokom prethodnog prelaznog roka, potvrdili su kontakt sa kapitenom Barselone, ali je Bartomeu blokirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve. Njegovim odlaskom je usledio mir na "Nou Kampu", ipak Mesi čeka decembarske/januarske izbore da bi odlučio o svojom ostanku ili odlasku.

Međutim, i da se prilika ukaže Siti bi možda sada odabrao drugačije rešenje. Pisali smo, imati Mesija u svom timu je preveliki luksuz u ovom trenutku, pa čak i za tim poput Mančester Sitija.

Njegova plata odnosi oko 100 miliona evra na godišnjem nivou, a Argentinac i nije više među najmlađima - narednog juna puni 34 godina te je pitanje koliko vremena mu je ostalo u vidu pružanja vrhunskih partija.

Zato engleski Independet piše da o Džeku Grilišu kao logičnom rešenju. Isti izvor navodi da je i sam Gvardiola naložio svojim čelnicima da mu dovedu Engleza koji blista ove sezone u Aston Vili.

Kapiten sa "Vila parka" ove sezone iza sebe ima devet utakmica na klupskom nivou sa pet golova i šest asistencija. Briljirao je i u reprezentaciji Engleske, Sautgejt je konačno prihvatio da Griliš mora da igra od prvog minuta za "Gordi Albion".

Svojevremeno su ga tražili Mančester Junajted i Totenhem, ali Griliš je odlučio da ispoštuje svoj klub - potpisao je 15. septembra petogodišnju, poboljšanu saradnju sa Aston Vilom. Veruje se da bi ovaj transfer iznosio preko 100 miliona evra, videćemo dalje korake Sitija - to jest da li će "građani" ozvaničiti svoje interesovanje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.