Nekoliko nedelja? Preoptimistično!

Izvor: Mondo, 18.Okt.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nekoliko nedelja? Preoptimistično!"

Dejan Radonjić nije sa mnogo optimizma govorio o teškoj povredi svog kapitena.

Foto: ABA/ KK Crvena zvezda Telekom

Spisak povređenih igrača Crvene zvezde Telekom od nedelje je produžen za jedno ime:

Marko Tejić, Nemanja Dangubić i Luka Mitrović.

"Jako je teško sada analizirati meč posle ove povrede Luke. Nije isto koleno kao ranije, a procene da će pauzirati nekoliko nedelja su prilično optimističke. Nije ni blizu toga. To >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poprilično otežava situaciju", rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Zvezda je danas izgubila od Olimpije 73:77 u šestom kolu Jadranske lige i to joj je bio drugi poraz ove sezone.

"Oni su imali sjajno šutersko veče. Mi smo grešili. Sve je to apsolutno u drugom planu na ono što se desilo i na ono sve što ima da se radi. Toliko toga se dešava, da nije ni malo lako. Trudili smo se radili, tražili rešenja sa optimizmom, i izvlačili se iz situacija ne potencirajući to, ali ovo...Nadam se da će Luka brzo da se oporavi, taman je počeo da ulazi u formu", rekao je Radonjić.

Trener se složio sa novinarskom konstatacijom da je povreda kolena Mitrovića sredinom poslednje četvrtine uticala na ostale košarkaše. On nije mogao da odgovori na pitanje o pojačanjima.

"Ne mogu sada da govorim o tome, teško nam je sada da razmišljamo o tome", rekao je Radonjić.

Maik Cirbes je kazao da je još gore od poraza to što se povredio Luka Mitrović.

"Nismo izgubili smo ovu utakmicu, već smo izgubili i Luku, što je još gore. Igrali smo kako treba samo pet minuta. Sada sam siguran da moramo da ostanemo zajedno. Sledeća utakmica je u Evroligi i biće značajna. Moramo da se držimo zajedno, budemo bliži i treniramo još više", rekao je Cirbes.

Trener Olimpije Gašper Potočnik rekao je da ova pobeda mnogo znači njegovoj ekipi i pohvalio je svoje igrače za pristup.

"Čestitam mojim igračima, stvarno su odigrali dobru utakmicu. Preneli su na teren ono o čemu smo pričali danima. Verovali su u to i zato su nagrađeni. Ovo je velika pobeda koja nam mnogo znači, ali sada treba da je zaboravimo i okrenemo se sledećoj utakmici. Verujem da su momci svesni toga", rekao je Potočnik.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.