Neki ni nogom ne mogu ovako: Golman patentirao novo degažiranje lopte! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2017, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neki ni nogom ne mogu ovako: Golman patentirao novo degažiranje lopte! (VIDEO)

U utakmici azijskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Sirija i Kina podelili su bodove odigravši 2:2. Ipak, u prvom planu nije bio rezultat već golman reprezentacije Sirije.

Meč je zbog svima dobro znane situacije u Siriji odigran na neutralnom terenu u Maleziji, a čuvar mreže uslovno rečeno domaćeg tima bio je glavna zvezda na stadionu u Malaki.

Dvadesetpetogodišnji Ibrahim Alma nekoliko puta u toku meča loptu je u igru vraćao ne baš >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << klasičnim, narodski rečeno ispucavanjem, već u maniru odbojkaškog servisa koji je bio aktuelan pre koju deceniju.

Pogledajte i sami o čemu se radi:



Ako uzmemo u obzir jačinu udarca i let lopte, zaključak je da mogu da mu pozavide mnogi koji to rade nogom.

Jednom rečju - gospodin!
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Sirija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.