Nekadašnji svetski šampion osuđen za oružani napad

Izvor: B92, 16.Avg.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji svetski šampion osuđen za oružani napad

Nekadašnji svetski šampion Moto3 kategorije Deni Kent osuđen je za napad hladnim oružjen na šezdesettrogodišnjeg čoveka u martu ove godine.

Deni Kent je 2015. godine bio svetski šampion u Moto3 kada je vozio KTM, zatim se preselio u Moto2 gde nije imao previše uspeha pa je odlučio da se oproba u Superbajk šampionatu gde je bio član MV Auguste.

MV Augusta je odlučila da ga otpusti pošto je dvadesetšestogodišnji Kent optužen za oružani napad na starijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čoveka u Engleskoj u martu ove godine, kada su anonimnog gospodina Dani Kent i njegov brat napali nožem.

Kent je objasnio da je mislio da je njegov brat napadnut i da nije imao nameru da bilo koga povredi nožem i zbog toga je osuđen na uslovnu kaznu. Njegov nekadašnji timski kolega, Fabio Kvartararo, sa velikim uspehom vozi u MotoGP klasi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.