Nekadašnji fudbaler Partizana nikada nije opsovao sudiju, otkud onda ova kazna?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji fudbaler Partizana ''nikada nije opsovao sudiju'', otkud onda ova kazna?

Stariji navijači Partizana sigurno pamte Viktora Trenevskog, nekadašnjeg vezistu crno-belih, koji je boje kluba iz Humske branio u periodu od 1995. do 1998. godine. On se već osam godina bavi trenerskim poslom, a trenutno je šef struke crnogorskog Koma. Tamošnje ''Vijesti'' danas su prenele informaciju da je Trenevski kažnjen jednom utakmicom zabrane vođenja ekipe, uz 300 evra novčane kazne zbog ''vređanja i psovanja zvaničnika utakmice'' protiv Rudara u Pljevljima. Ništa u svemu tome ne bi bilo neobično, da Trenevski posle svega nije otkrio zanimljiv detalj iz svoje karijere. ''Nikada u životu nisam opsovao sudiju, možda sam opsovao u afektu, ali sudiju ne. Prvi put sam video da se na asistenciju pomoćnog sudije svira jedanaesterac i to je doprinelo mojoj nervozi, jer se sve češće sviraju penali protiv nas. Izvinjavam se zbog svog neprimerenog ponašanja'', poručio je Trenevski.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Viktor Trenevski kažnjen 300 evra i suspendovan jednu utakmicu

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2019

Deveta pozcija na tabeli, rana eliminacija iz kupa, a na sve to i kazna treneru. Teški dani za ljude u Komu, pošto je Discipinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore suspendovala šefa stručnog štaba Viktora Trenevskog jednu utakmicu. Trenevski neće biti u prilici da vodi tim protiv Podgorice,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.