Nekadašnji Arsenalov Holanđanin ima veliki adut, Monći izvisio?

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji Arsenalov Holanđanin ima veliki adut, Monći izvisio?

"Tobdžije" bi definitivno volele da vide ovakav scenario.

Pozicija sportskog direktora Arsenala je upražnjena, Mislintat je ispraznio kancelariju još prošlog meseca.

Svakodnevno se piše kako je sadašnji sportski direktor Rome Monći na ulaznim vratima kluba sa "Emirata".

Međutim, novo ime u vidu Marka Overmarsa ima nešto što Španac ni u ludilu ne može da ponudi "Tobdžijama".

Bivši igrač Arsenala, Overmars, trenutno obavlja istu funkciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Ajaksu i sa tim je itekako blizak sa tinejdžerom oko koga se grabe svi velikani.

Reč je o Matijsu de Lihtu, za koga sportski direktor kluba iz Amsterdama ima samo reči hvale što je naznačio u intervjuu španskom AS-u.

Overmars je takođe rekao da gde god obavlja svoj posao u budućnost želi mladog Holanđanina uz sebe, što je odmah upalilo alarm u Londonu.

Videćemo da li Arsenal dovođenjem svoje bivše vedete može parirati ponudama nekih od najbogatijih klubova Evrope za devetnaestogodišnjeg štopera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.