Nekada je palacao jezikom, a evo kako je danas Mitar proslavio gol! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada je palacao jezikom, a evo kako je danas Mitar proslavio gol! (video)

Drugi gol u duelu sa Šefild Junajtedom a peti u dresu Fulama Aleksandar Mitrović je proslavio na specifičan način.

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović postigao je dva gola za Fulam u prvom poluvremenu duela sa Šefild Junajtedom čime je nastavio golgetersku seriju.

Na poslednje četiri utakmice Mitar je postigao pet pogodaka i time potvrdio da je Slaviša Jokanović napravio sjajan posao kada ga je doveo na pozajmicu iz Njukasla.

Sigurno se sećate >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Mitrović svojevremeno golove proslavljao palacajući jezikom između dva prsta zbog čega se našao i na meti kritika onih koji su tu vrstu proslave razumeli na pogrešan način.

Taj vid proslave gola Mitar odavno ne upražnjava ali je zato večeras promovisao nešto što bismo svi voleli da gledamo na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

🔥🔥 #Mitrovic #FFCvSUFC #FFC #FulhamFC pic.twitter.com/tlmnXp8QSf

— joenkan (@joenkanuno) March 6, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Žalba" zbog Mitra, nije fer da "Hari Kejn" igra u Čempionšipu!

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2018, 09:34

Jedni ga hvale, drugi žale, kao u pesmi, ali najbolju definiciju dao je razočarani trener Šefild Junajteda!..Ostrvo je očarano Aleksandrom Mitrovićem, od kada je stigao u Fulam počeo je da daje golove, ali Slaviša Jokanović kaže da ono najbolje sledi....."Očekivao sam ovo, on ima kvalitet,...

Nastavak na Sportske.net...

Mitrović - Njukasl 5:4! Da li Rafa mirno spava? (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2018

Srbin je preporođen od kada je otišao od Beniteza...Mesecima je Aleksandar Mitrović tavorio u Njukaslu, gde mu Rafa Benitez uporno nije davao priliku da zaigra i jedva je čekao zimski prelazni rok kako bi promenio sredinu...Malo je nedostajalo da se to ne dogodi, ali Slaviša Jokanović i Fulam su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.