Neka umrem odmah, ako sam ga vređao na rasnoj osnovi...

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Neka umrem odmah, ako sam ga vređao na rasnoj osnovi..."

Apenini i dalje bruje oko slučaja "Daglas Košta".

Da li je pre pljuvanja i svega što je učinio Daglas Košta, fudbaler Sasuola vređao Brazilca na rasnoj osnovi?

Sam Daglas Košta je rekao da niko ne zna šta mu je fudbaler Sasuola rekao, a izvinio se svima, osim igraču rivala.

To je odmah poteglo priče o rasističkoj uvredi, a Alegri je rekao da je Košta sjajan momak i da nikada u karijeri nije napravio ništa slično.

Bilo kako bilo, Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je kažnjen sa četiri meča, usput se i povredio u Madridu, ali mediji su nastavili da prozivaju Di Frančeska, inače sina Rominog trenera da je rasista.

"Neka umrem ovde, ako sam mu rekao bilo šta slično. To su laži, sigurno je da mu nisam rekao ništa prijatno, na terenu se rivali ne obraćaju jedni drugima sa 'gospodine', bilo je psovki, sa obe strane, ali rasizam, treba da vas je sramota da izmišljate", rekao je ogorčeni fudbaler Sasuola.

"Nikada u životu nikome se nisam obratio na taj način, ovim stavljam tačku na priču, a svima koji su me vređali u medijima, i na društvenim mrežama, neka je na čast", završio je mladi fudbaler.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.